Bestel wat je wil

Iemand anders blij maken

Hoe leuk is het als je een bezorger aan de deur krijgt die je iets komt brengen wat je helemaal niet verwacht had? Voor je verjaardag, diploma, huwelijk, een feestdag of gewoon zomaar. Die blijschap kun jij teweegbrengen. En wij helpen je daar heel graag bij.

En de bezorgkosten?

We bezorgen wat je bij ons bestelt graag op de plek waar jij het wilt hebben. Bij jou thuis óf op een ander adres.

Daarbij bedragen de normale* bezorgkosten:

Binnen Groesbeek: €4,50
Buiten Groesbeek en rest van Nederland: €8,50
Naar de Waddeneilanden: In overleg
Naar net buitenland: In overleg

*In gevallen dat het formaat, het gewicht óf de houdbaarheid ten opzichte van de verzendduur van een bestelling voor uitdagingen of afwijkende tarieven zorgen, overleggen we dat vooraf met je. En natuurlijk denken we met je mee en zoeken we naar een passende oplossing.

Bloemen voor bijzondere gelegenheden

Er zijn veel momenten in het leven waar bloemen een mooie rol in kunnen spelen. Als jij of iemand anders wat te vieren hebt, denk aan een huwelijk, verjaardag, jubileum, moederdag, Valentijnsdag, een nieuwe woning of een geboorte. Maar ook als het een verdrietige gebeurtenis betreft, als troost bij ziekte of als eerbetoon bij een overlijden. Voor al deze situaties zorgen wij er graag voor dat je precies krijgt wat jij of iemand anders nodig heeft. Neem gerust contact met ons op en dan zoeken we samen met jou naar een passende oplossing.

Graag tot ziens bij ons in de winkel

Fabiola, Hans, Debbie en Eva

Kijk ook op onze Facebook- of Instagrampagina