Ja, ik wil !

Daar sta je dan. En eindelijk is het zover. De uitnodigingen gingen een tijdje geleden de deur uit. Mooie ringen uitgekozen, locatie geregeld, het eten en de drankjes en de muziek natuurlijk! Je kijkt omlaag naar dat hele mooie bosje bloemen dat je vasthoudt, echt een bruidsboeket met flair. Je glimlacht. Nu 'alléén' nog even "Ja, ik wil" zeggen zometeen.

Bruidsboeketten maken, dat vinden wij als we eerlijk zijn toch wel zo'n beetje het allerleukste om te doen. Jullie wensen, voorkeuren, kleuren en ideeën vertalen in iets dat een blijvende indruk achterlaat.

Neem een week of 4 voordat het zover is contact met ons op om een afspraak te maken. Dan bespreken we wat jullie willen, alleen een bruidsboeket, of wellicht ook andere bijpassende bloemstukken... corsages? Afstemming met de omgeving of met de bruidstaart? Er is heel veel mogelijk. Wij maken er voor jullie grote dag graag met veel passie echt wat indrukwekkends van.

Een afspraak maken gaat het snelste via telefoonnummer 024 3030012 maar emailen naar bestellen@flairbloemen.nl mag natuurlijk ook.

Op Valentijnsdag...

...of voor een verjaardag, jubileum, diploma-uitreiking, rijbewijs, geboorte, weekend óf ...gewoon zomaar

Er zijn veel momenten in het leven waar bloemen een mooie rol in kunnen spelen. Als jij of iemand anders wat te vieren hebt, denk aan een verjaardag, jubileum, geboorte, diploma-uitreiking, op Valentijnsdag, rijbewijs, weekend óf... gewoon zomaar. Voor al deze bijzondere gelegenheden hebben leuke ideetjes, veel ervaring en de mooiste bloemen in huis. Loop gerust bij ons binnen of neem contact met ons op en dan bedenken we samen met jou iets wat bij helemaal bij jou en de gelukkige past.

Bel naar 024 3030012 of email naar bestellen@flairbloemen.nl

Graag tot ziens bij ons in de winkel

Fabiola, Hans, Debbie en Eva

Kijk ook op onze Facebook- of Instagrampagina